project image

Негайна допомога

Допомога надається дітям (до 18 років включно), інвалідам та іншим людям, які мають гостру потребу, як правило, через лікарні, інтернати, товариства інвалідів та інші установи.
Допомога надається майже виключно в натуральному вигляді (медикаменти, продовольство, предмети першої необхідності і т.п.)
Для надання допомоги необхідно надати, по можливості, точні координати установи, через яку буде надаватися допомога, телефон для зворотного зв’язку та контактну особу.
У випадку, коли за допомогою звертаються рідні і близькі особи, яка потребує, вони повинні надати:

  • клопотання з установи, через яке буде надаватися допомога (лікарня, поліклініка, інтернат, товариство інвалідів) з точним переліком того, якого роду допомога необхідна;
  • написати заяву на ім’я директора фонду.

Матеріальна допомога буде надана негайно (при наявності відповідних пожертвувань) і, по можливості, у повному необхідному обсязі. Закупівлю необхідних позицій, їх транспортування та документальне забезпечення всієї акції фонд бере на себе.
Примітка: оскільки обсяг і терміни надання необхідної допомоги прямим чином пов’язані з наявністю пожертвувань від безпосередніх благодійників, а ініціювання їх до цього – справа копітка і ресурсно затратна, фонд вважає за можливе очікувати безпосередньої допомоги з боку рідних і близьких людей, яким надається допомога. Допомога ця прийнятна в 2-х видах:

  •  участь в якості волонтера-добровольця у залученні пожертв на благодійні програми Фонду (кур’єрська доставка пошти, пошук потенційних донорів та ін)  не менше 40 годин;
  •  внесення пожертви на благодійну діяльність Фонду у розмірі до 10% від вартості необхідної допомоги.