Нагородження благодійників

24 August 2023

У період війни, коли Україна охоплена конфліктом та турбулентністю, дух солідарності та співпереживання виявляється особливо важливим. В цей час, численні громадяни, організації та небайдужі люди об’єднуються для надання допомоги потерпілим від агресії російського війська, внутрішньо переміщеним особам, захисникам України та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Благодійна робота в цей період набуває нового змісту. Люди з різних верств суспільства об’єднують свої зусилля, щоб забезпечити гуманітарну допомогу та підтримку тим, хто найбільше цього потребує.

Наш Чернівецький обласний благодійний фонд ”Юкон” спільно із іноземними партнерами та друзями від початку повномасштабного вторгнення розпочали активну діяльність в новому для нас напрямку – надання допомоги військовим та вимушено переселеним особам. Кожен причетний до нашої спільної справи – є важливим пазлом до великого результату. Кожен з нас, це люди, які не тільки надали матеріальну допомогу, але й вклали свій час, енергію та зусилля для досягнення нашої спільної мети – перемоги!

З нагоди відзначення Дня Незалежності України, Чернівецька обласна військова адміністрація прийняла рішення нагородити почесними грамотами обласної державної адміністрації за вагомий внесок у наданні гуманітарної допомоги.

Серед нагороджених осіб є:
Антоніус ван Пуффелен – благодійний фонд SupportUA, Нідерланди;
Рафал Кійонка – благодійний фонд Fundacija Forum, Польща;
Боровська Марта – благодійний фонд Fundacija Forum, Польща;
Гольдберг Анна – благодійний фонд Blau Gelbes Herz, Німеччина;
Васюк Констянтин Миколайович – асоціація ”IT Ukraine”.

Окремо, почесними відзнаками обласної державної адміністрації ”На славу Буковини” за вмілу організацію роботи, особисту участь у реалізації благодійних волонтерських проєктів під час збройної агресії з нагоди Дня Незалежності України було вирішено нагородити:
Шкурей Михайла Радувича – Чернівецький обласний благодійний фонд ”Юкон”;
Тьєрка Хірсінга – благодійний фонд ”StandWithUkraine”.

Відзнака за благодійну роботу – це більше, ніж просто нагорода. Це символ вдячності за жертовність, відданість і самопожертву. Люди, які отримують цю відзнаку, втілюють дух співчуття та відповідальності перед іншими.
Сподіваємось, ми та наші партнери надихаємо інших приєднатися до благодійної справи, створюючи ланцюг позитивних змін та допомоги. Віримо, що ці нагороди стануть не лише жестом вдячності, але і поштовхом для більшої доброти і взаєморозуміння у нашому світі.

Разом переможемо!
З Днем Незалежності України!