Допомога психіатричній лікарні – придбання кисневої станції

20 Жовтня 2009

Благодійний фонд “Юкон” відгукнувся на прохання адміністрації психіатричної лікарні придбати кисневу станцію для надання медичної допомоги найбільш знедоленій частині нашого населення – психічнохворим людям. Відсутність належної комплектації відділення анестезіології та інтенсивної терапії медичним обладнанням обмежує надання реанімаційних заходів у повному обсязі і веде до зростання лікарняної летальності (рівень цього показника у відділенні у 2009 році сягає більше 10%). Придбання кисневої станції допоможе укомплектувати дане відділення необхідною апаратурою, що підвищить рівень медичної допомоги та зменшить смертність серед хворих. Вартість станції – 29000 грн.

Придбання кисневої станції – це приклад всім небайдужим людям, як у часи економічної кризи не залишатись осторонь найважливіших проблем суспільства, які не може в повній мірі вирішити держава. Цією акцією фонд “Юкон” пропонує приєднуватись до благодійності підприємства, заклади та установи усіх форм власності.

Крім того, ми привезли для хворих 105 кг яблук, 10 кг буряку та 10 кг картоплі, люб’язно наданих нам благодійником Сафтюк Інною Яківною з с.Поляна Хотинського р-ну.