Технічні засоби для наших військових

07 Липня 2022

Військовослужбовець, який йде захищати Україну від російського ворога, повинен бути забезпечений усім необхідним – від взуття до матеріально-технічних засобів. Держава, нажаль, не в змозі забезпечити всіх необхідним спорядженням, тому допомога потребується від кожного з нас.

Наш фонд в свою чергу приділяє увагу не лише гуманітарній допомозі у вигляді продуктів харчування, медикаментів, медичного обладнання, ліжок тощо, а й необхідним матеріально-технічним засобам для підвищення рівня обороноздатності та полегшення роботи наших військових. Це — засоби захисту й обладнання, які допомагають нашим воїнам чути одне одного, залишатись на зв’язку, бачити і нищити окупанта.

З метою підтримки наших бійців, від імені нашого фонду було передано: дрони, комп’ютери, потужні сонячні панелі та інструменти для ремонту транспортного засобу медичної допомоги для вчасного усунення непередбачуваних неполадок. Ми знаємо, що все це справді необхідно для нашої спільної перемоги, а саме тому продовжуємо працювати та надавати нашим бійцям засоби для підтримки та збереженння цілісності нашої держави.

Дякуємо всім, хто разом з нами допомагає українським захисникам! Вони б’ються за наше життя та свободу. І надалі потребують підтримки.
Не зупиняймося!